Sunday, February 28, 2010

Total Dizajn SEO agencija

Kad smo kod agencije Total Dizajn ona je registrovana 2007 za aktivnosti dizajna, interneta i marketinga. Vlasnik sam ja, Predrag Petrovic, a moj tim cine profesinalci svako u svom polju - dizajna ili programiranja i marketinga. Svi imamo visegodisnje iskustvo, godina 2007 je samo godina kada smo i zvanicno poceli da radimo pod imenom Total Dizajn.

Verujemo da je samo konstantno i dalje usvrsavanje u oblastima dizana, multimedije, interneta i marketinga vazno,i da se bez konstantne nadogradnje ne mozete danas smatrati profesionalcem ili expertom za nove medije. agencija Total Dizajn vam garaantuje vrhunske usluge u internet konsaltingu i dizajnu. To nam je danas vazno jer svi zelimo da se sajtovi koje imamo vide i da budu poseceni.

Navescemo nekoliko linkova koje vredi pogledati, a mi smo radili:



www.grappologroup.com prodavnica racunara web marketing, konsalting, dizajn


NATIVO.rs web marketing, marketing, pozicioniranje i konsalting u organizaciji i dizajnu interfejsa

web marketing za sajt optimizacija sajta Beograd Srbija

Optimizacija sajta SEO

Friday, February 26, 2010

Google Optimizacija

Google optimizacija

Da li ce SEO postojati u narednih 5 godina?



Puno je spekukacija i glasova koji govore da SEO uskoro vise nece biti potreban ili neophodan deo razvoja jednog sajta. Neke nove metode ce ga zameniti, placeni oglasi, personalizacija, ili ce ljudima SEO jednostavno dosaditi pa ce se baviti nekim drugim stvarima.

Ali kada vec postoji toliko sumnje i glasina, dobro je pitati one koji se zaista pitaju u ovoj prici oko buducnosti optimizacije i search industrije. To je naravno Google, i recimo bas Mat Cutts cuveni Google inzenjer.



Osim toga pogledajte i nase tekstove o SEO optimizaciji i web razvoju u buducnosti i onim sto smo radili do sada.


Jedan klasican primer sajta koji ima uspesnu web kampanju, za koji mi radimo SEO i internet konsalting kao i dizajn je uspesna kompanija, jedna od najuspesnijih i najboljih u IT sektoru: Grappolo Group - www.grappologroup.com. Za termine kao sto su

prodaja racunara

oni su na samom vrhu Google pretrage.

A ovo je novi youtube video koji govori o njima:



Sajt koji ce svakako postojati i narednih 5 godina, i uspesno poslovati je i website o optimizaciji za Google - www.optimizacijasajta.rs